Korona-stengt

 

Denne saken ble behandlet på styremøte 10. desember, og på grunn av dagens situasjon med forholdsvis mye smitte i Larvik, valgte styret i Farris Sportsskyttere å fortsatt følge kommunens anbefalinger og nasjonale føringer.

Åres vil derfor fortsatt holde stengt for organisert trening og stevner ut desember 2020.

  • Egentrening for medlemmer med årskort vil som tidligere være mulig, så lenge forhåndsregler mot korona følges og tas på alvor. Husk at alle som besøker banen må skrive seg inn i boka eller på liste i gangen. Medlemmer uten årskort som er i følge med årskortholdere må ikke glemme å Vippse baneleie.
  • Banen i Bommestadhallen vil forbli stengt ut vintersesongen 20/21, men for dere som har lyst til å trene luftpistol vil det være anledning til å ta kontakt med styret for å avtale tid til egentrening.
    Merk: Fra 18 des og ut året er Bommestadhallen fullstendig stengt fra kommunens side.

Vi holder oss oppdatert ang. råd og anbefalinger når det gjelder korona, og gir raskt beskjed her og på klubbens Facebook-side ved evt. endringer. Som alle andre håper vi at 2021 vil bli bedre, men så lenge situasjonen er som i dag er det ennå usikkert når vi åpner for organisert trening igjen.

 

Håper vi sees snart.
God førjulstid fra styret i FSSL