Vi gratulerer med bronse !!

 

ESC Air Cup finale

Hvert år arrangerer European Shooting Confederation en cup i vinterhalvåret hvor luftskyttere må melde inn ett resultat fra lokalt arrangerte 60 skudds konkurranser hver mnd. for å delta.

Av de 5 måneder cupen strekker seg over, får skytterne notert sine fire beste resultater som tellende, og etter endt sesong blir de 8 skytterne med best sammenlagtresultater i sin klasse

  • Air rifle men
  • Air rifle women
  • Air pistol men
  • Air pistol women
  • 10m running target

invitert til finaleskyting. Denne finaleskytingen foregår lokalt i klubbene der de forskjellige finalistene hører hjemme, ledet av ESC via Zoom.

I årets Europa-cup var det dessverre ingen av klubbens skyttere som kom seg til finalen i herreklassen, men i dameklassen endte Norge med 4 deltakere, – hvorav hele 3 stk. skyter for Farris Sportsskyttere!

  • Unni Ramsvik Halvorsen,
  • Ingunn Green
  • Mona Gjelstad

møtte derfor opp lørdag 22 juni for å skyte finalen side om side.

 

Unni Ramsvik Halvorsen, bronsevinner

Mona Gjelstad, 4.plass.

 

Istedenfor å skyte på hjemmebane i Bommestadhallen, valgte vi å skyte sammen med norges fjerde deltaker Irene Askeland i Alfhallen der også to av deltakerne i herrefinalen ( Bærums Pål Hembre og Ingar Voll) skulle skyte. En noe uvanlig og for skytterne også en uvant gjennomføring gikk av stabelen, og finalenerver var godt representert.

 

Det ble en veldig spennende finale med et strålende resultatet, – klubbens beste skytter ble Unni Ramsvik Halvorsen, som med bravur klatret seg opp fra en innledende 6.plass til en meget respektabel 3.plass og velfortjent bronse.

Mona Gjelstad kjempet seg sterkt opp til en flott 4. plass mens Ingunn Green havnet noe lenger ned på lista med en 7.plass.

 

Vi gratulerer med finaleplasseringene og ellers gode resultater fra alle klubbens deltakere i årets ESC Air Cup.

 

Denne muligheten til å delta i Europeisk Cup kommer igjen til vinteren og vi håper at alle nåværende og kommende luftskyttere i klubben benytter seg av anledningen til å måle krefter mot resten av Norge og Europa.

Det var utrolig moro, nervepirrende og spennende,- og ikke minst veldig god trening.

I bakgrunnen, Espen Halvorsen, damenes medbragte hjelper, og foran ser vi skuffelsen over 7 plass. 😉

 

FSSL.