Resultater fra årets NM i luftvåpen.

Det ble også denne gang medaljer til Farris Sportsskyttere – Larvik

Klubben stilte i helgen 15 til 17 mars 2024, med hele 12 pistolskyttere i Alfhallen på Kløfta der Kisen miniatyrskytterlag godt støttet av mange frivillige fra egen og andre klubber arrangerte NM for luftpistol og luftrifle.
Norges Sportsskytterforbund var selvfølgelig tilstede, delte ut medaljer i alle klasser og sørget for god dekning av arrangementet på sosiale medier.

Farris Sportsskyttere stilte med deltakere i klassene: JK, M, K, V55, V65, V73 og dessuten med kvinnelag, veteranlag og mixlag.

Farris Sportsskyttere fikk denne gang med seg ett individuelt NM gull, og dette gullet gikk til Asmund Sigvald Broks i klasse V73.

,.

Klubbens kvinnelag bestående av Unni Ramsvik Halvorsen, Ingunn Green og Mona Gjelstad tok for andre gang NM gull i lagskyting i øvelsen luftpistol.

Unni Ramsvik Halvorsen, Ingunn Green & Mona Gjelstad

Unni Ramsvik Halvorsen tok seg også til finalen i den individuelle konkurransen og sikret seg en meget respektabel 6. plass da hun klatret seg opp fra 8. plass under den spennende finaleskytingen.

Våre veteraner Asmund Sigvald Broks, Per Arve Iversen og Kjetil Skogshagen reddet bronsemedaljen i lagskytingen,- ett poeng foran den sure fjerdeplassen.

Vi takker alle våre deltakere for et vel gjennomført stevne og for god representasjon av klubben vår: