NM gull til Mona Gjelstad fra Farris Sportsskyttere! 

Bærum pistolklubb arrangerte sist helg, 3-5 september, årets BaneNM for 25 m. pistol på Løvenskioldbanen i Bærum.
I år som i fjor ble det et noe nedskalert stevne pga. koronasituasjonen og kun de to olympiske øvelsene, silhuett og finpistol, ble gjennomført. Arrangørene hadde fått i stand et flott stevne som gikk knirkefritt i alle ledd. Været sviktet heller ikke og det hele ble et vel gjennomført stevne med mye bra skyting over 3 dager.
Bl. annet skøyt unge og lovende Ane Bjørkås Torgersen fra Sola pistolklubb flotte 566 poeng i finpistol og slo den gjeldende norgesrekorden for ungdom med hele 18 poeng.
Det ble dessuten en historisk pall i V65. Alle 3 skyttere endte med 537 poeng, så medaljer måtte fordeles etter antall innertiere.

Men fra Farris Sportsskyttere var det Mona Gjelstad som hentet hjem den gjeve gullmedaljen, og vant NM i finpistol i kvinneklassen. Hun lå på 6 plass etter innledende runde, men i finalen satte hun inn nådestøtet og skjøt knallsterke serier gang på gang og stakk til slutt av med seieren etter en spennende finale mellom de 8 beste skytterne.
Det er bare å gratulere!

Farris Sportsskyttere stilte i tillegg til gullvinneren med 5 skyttere i årets stevne, og Per Arve Iversen, Kjetil Skogshagen og Bjørn Johannes Øyestaul stilte som lag i V55 og sikret seg der 2.plassen i både silhuett og finpistol.

Planen er at det neste år vil bli avholdt et fullverdig NM med alle de vanlige øvelsene representert, så det er bare å fortsette treningen.
Vi i Farris Sportsskyttere gleder oss over et nytt flott skyte-år og satser på stor og sterk deltagelse på neste års NM og øvrige stevner fremover.

Farris Sportsskyttere

GULL Mona Gjelstad, Farris Sportsskyttere
Sølv Ingeborg Gran, Steinkjer Pk
Bronse Reidun Ann Støle, Haugesund Pk.
foto: Bærum Pistolklubb